Wij zijn jouw security consultant

Security Consultant as a Service

Zicht en grip houden op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie is een hele uitdaging. De securityconsultant biedt ondersteuning bij (online) security, voert verbeteringen door en garandeert dat het onderwerp informatiebeveiliging bij jouw organisatie op de agenda blijft. Zo tillen we de informatiebeveiliging binnen de organisatie naar een hoger plan!

Proactief en reactief

Jouw securityconsultant zorgt er niet alleen voor dat je medewerkers getraind worden en dat de apparatuur én software optimaal beschermd zijn tegen bedreigingen, hij of zij zorgt ook voor continue monitoring zodat problemen snel aan het licht komen. Mocht er tóch een incident zijn? Dan handelt jouw securityconsultant snel en adequaat, zodat je primaire processen snel weer kunnen doorgaan zoals je gewend bent. 

Waarom Security Consultant as a Service van Nemesys?

Een securityconsultant van Nemesys biedt:

  • Beveiliging wanneer dit voor de organisatie te complex is, of wanneer de kennis ontbreekt.  
  • Efficiëntie, omdat de functie meestal geen fulltime baan is.  
  • Zekerheid over voldoen aan wet- en regelgeving. Zeker wanneer je operationele zaken wel zelf kunt oppakken, is dat ideaal. 
     

Meer informatie?

Wil je meer weten over Security Consultant as a Service? Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.