Zakelijke telefonie Hoeksche Waard

DE TELECOMSPECIALIST VOOR DE HOEKSCHE WAARD

Je wilt voor jouw bedrijf een telecomleverancier in de regio van de Hoeksche Waard inschakelen die je kunt vertrouwen en die jou ontzorgt. Je zoekt iemand die jouw telefonie dag en nacht laat draaien zoals het hoort. Je wilt ook dat iemand bijspringt wanneer het even niet draait zoals het hoort. Want zonder goed werkende zakelijke telefonie, kunnen jouw medewerkers niet hun werk doen. Daarom wil je er zeker van zijn dat jouw telecombeheerder voor je klaarstaat wanneer het nodig is. Nemesys is zo’n specialist waar je naar op zoekt bent.

De 6 beloftes van Nemesys waar je ons aan mag houden

Al sinds onze oprichting in 1990 vertrouwen ondernemers in de Hoeksche Waard op Nemesys voor hun zakelijke telefonie. Dat is niet voor niets: wij gaan tot het uiterste. Dat zeggen we niet zomaar, dat doen we ook echt. We hebben 6 beloftes geformuleerd en daaraan mag jij ons houden. Zo krijg je bij ons kwaliteit voor een eerlijke prijs en staan we 24/7 voor jou klaar. Wanneer je een probleem hebt, kun je ons altijd bellen en mag je ervan uitgaan dat we niet rusten voordat het is opgelost. Afspraak is afspraak.

Ervaren en klantgericht

Of we voor jouw organisatie in de Hoeksche Waard nu je bestaande telefoniesysteem gaan beheren of een compleet nieuw systeem ontwerpen en implementeren: je kunt vertrouwen op onze medewerkers. Ze zijn hooggekwalificeerd, zeer ervaren en klantgericht. Stap je over naar een nieuwe telefonie-omgeving, zoals een cloud? Dan ondersteunen en begeleiden ze jou en je bedrijf daarbij. Onze medewerkers zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Dus als je kiest voor Nemesys als telecombeheerder kun je ervan op aan dat de telefonie van jouw organisatie in de Hoeksche Waard in goede handen is.

Maak kennis met Nemesys

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag uitzoeken wat Nemesys als telecombeheerder voor jouw bedrijf in de Hoeksche Waard zou kunnen betekenen? Hoe wij ervoor zorgen dat jouw telefonie draait zoals het hoort, zodat jij er geen omkijken naar hebt? We vertellen je er graag alles over. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom Nemesys jouw ideale telecombeheerder is. Heb je nog vragen, stel ze makkelijk en snel via 088-633 1000. Wanneer mogen wij je komen helpen?

Dit zijn onze beloftes

Nemesys levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.