Microsoft Teams

Microsoft Teams is de tool om effectief te communiceren en beter samen te werken met je collega's. Teams brengt alles samen in een gedeelde werkruimte waar je kunt chatten, vergaderen, bestanden delen en met zakelijke apps kunt werken.

Hoe werkt Microsoft Teams?

Wil je de samenwerking binnen je organisatie verbeteren en het onderlinge e-mailverkeer aanzienlijk reduceren? Ontdek dan Teams van Microsoft. Teams is een applicatie die projectteams, afdelingen en andere groepen medewerkers helpt efficiënt samen te werken. Het maakt het mogelijk om op een effectieve en leuke manier samen te werken. Je zult zien dat het e-mailverkeer flink omlaag gaat, medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken en slimmer gaan vergaderen.

In tegenstelling tot andere chatdiensten kun je in Teams meerdere chats aanmaken per team of project. Hierdoor kun je gemakkelijk teams en projecten uit elkaar houden en creëer je eenvoudig overzicht. Samen met de integratie van Office 365 zorgt dit voor een ideaal cloud-platform om in samen te werken.

Microsoft Teams & Office 365

Teams is onderdeel van Office 365 waardoor het nog makkelijker wordt om samen te werken in teams. Bestanden die je bijvoorbeeld in  Word, Excel en PowerPoint maakt, deel je heel eenvoudig direct binnen Teams. Dat scheelt iedereen heel veel e-mail. En vanuit Teams kan iedereen direct aan de documenten werken. Super handig.

Geschikt voor iedereen?

Microsoft Teams is vooral geschikt voor organisaties die met meerdere mensen in teams en projecten werken. Hiervoor is Teams een ideale applicatie om de samenwerking en efficiency beter te stroomlijnen en te vergroten.