Skype for Business

Skype for Business is Microsoft’s uniforme communicatieplatform voor bedrijven met o.a. telefonie, chat, presence en video.

De tijd dat we de telefoon oppakten om te bellen of snel een e-mail stuurden gaat snel voorbij. Communiceren moet sneller en directer en daardoor voldoen de traditionele vormen van communicatie niet meer. Persoonlijke productiviteit speelt hierbij ook een grote rol. Indirecte communicatiemiddelen zoals voicemail of e-mail voldoen niet meer aan de standaarden van deze tijd. Tegenwoordig is er meer behoefte aan directe feedback, waarvoor Skype for Business een uitkomst kan bieden.

GELD BESPAREN EN SLIMMER SAMENWERKEN MET SKYPE

De tijd dat mensen op één vaste plek werken, ligt achter ons. Je medewerkers willen altijd, overal en met ieder apparaat kunnen (samen)werken. Microsoft ontwikkelde hiervoor Skype for Business een platform waarmee zakelijke gebruikers effectief kunnen communiceren en samenwerken.

COMMUNICEREN MET IEDEREEN EN OVERAL

Optimale bereikbaarheid, ongeacht tijd en plaats, en efficiënt communiceren met iedereen in je bedrijf of met de honderden miljoenen mensen op Skype, via je favoriete apparaat of webbrowser. Zelfs als ze Skype voor Bedrijven niet gebruiken, kunnen maximaal 250 personen deelnemen aan vergaderingen. Het enige wat ze nodig hebben is een internetverbinding.

MINDER KOSTEN EN COMPLEXITEIT MET ÉÉN OPLOSSING

Skype for Business werkt met de meeste communicatietechnologieën, zodat je nog steeds oproepen kunt doen en ontvangen op telefoniesystemen en kunt deelnemen aan vergaderingen met systemen voor videovergaderingen. Je verlaagt ook de kosten van het ondersteunen van meerdere services door een upgrade uit te voeren naar één oplossing die alles omvat: spraak, video en onlinevergaderingen. En je kunt de on-premises apparatuur die je al hebt blijven gebruiken terwijl je geleidelijk overstapt op de cloud.

INTEGRATIE MET BESTAANDE TELEFONIESYSTEMEN

Skype for Business is als telefonie-oplossing te koppelen aan al aanwezige of nieuw aan te schaffen systemen. Hierdoor haal je het hoogste rendement uit reeds gedane investeringen. Door Skype voor Bedrijven te implementeren, voeg je functionaliteit toe aan bestaande faciliteiten in je bedrijf, met behoud van de aanwezige systemen.

Met Skype bepaal je zelf wanneer je welke functionaliteit aan- of uitzet. Wil je eerst starten met de chat- en presence functie en pas later overgaan op de telefonie functionaliteit? Je houdt altijd zelf de regie over het systeem.

GESPECIALISEERD SKYPE PARTNER

Nemesys Telecom heeft de kennis en ervaring om bedrijven te helpen bij het plannen, implementeren, beheren en ondersteunen van oplossingen voor geïntegreerde communicatie op basis van Microsoft Skype. Wij hebben Skype implementaties gedaan voor diverse organisaties. Benieuwd naar hun ervaringen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Demo volgen?