Smartphones & Tablets

Smartphones en tablets worden ook zakelijk veel gebruikt als het gaat om de bereikbaarheid en de mobiliteit van je medewerkers. Nemesys biedt een ruime keuze en goed advies voor smartphones, tablets en overige mobiele toestellen.

Mobiele devices

In principe kunnen wij alle merken en modellen leveren. Voor het zakelijke segment hebben wij echter een duidelijke voorkeur voor Apple en Samsung. Deze voorkeur is vooral gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en service.

KEUZE ADVIES

Welk merk en type toestel je kiest, kan – naast persoonlijke smaak en voorkeur – ook afhankelijk zijn andere factoren, zoals:

  • Prijs/ budget;
  • Besturingssysteem: iOS of Android;
  • Standaardisatie binnen het bedrijf i.v.m. device management;
  • Bedrijfsmatig gebruik van camera, navigatiesoftware of bepaalde apps.

Nemesys Telecom adviseert je graag over welk type smartphone of tablet het beste past bij de situatie en wensen van je bedrijf.

VERZEKERING

Smartphones en tablets zijn in veel gevallen onmisbaar en bovendien kostbaar. Dus waarom zou je de toestellen in het bedrijf niet verzekeren? Een toestel valt, het beeldscherm is defect of er is een software probleem en één van je medewerkers is tijdelijk mobiel niet bereikbaar. Lastig. Met een toestel verzekering wordt er binnen 4 uur een leentoestel geleverd en is men snel weer bereikbaar.