Videocommunicatie

Elkaar zien draagt bij aan elkaar beter kunnen begrijpen. Waar een telefoongesprek zich beperkt tot alleen verbale communicatie, kan bij video veel meer informatie worden gedeeld.

Zakeijke videocommunicatie oplossingen

Denk aan non-verbale communicatie zoals gezichtsuitdrukkingen, lichaamshouding en handgebaren. Videocommunicatie is een krachtig middel om met gesprekspartners een vertrouwensband op te bouwen en de boodschap luid en duidelijk te communiceren.

Video komt in diverse toepassingen terug waarbij videoconferentie de voornaamste is. Neem deel aan een videoconferentie vanuit de boardroom, vergaderruimte of voor mobiele gebruikers vanaf een laptop, tablet of smartphone. Deel hierbij ‘content’ zoals een presentatie of andere digitale materialen, om zo je verhaal aan iedereen duidelijk te maken.

Maar ook het opnemen en live streamen behoort tot de mogelijkheden, van bijvoorbeeld een producttraining of webinar, een sales meeting of intake gesprek. Opnames kunnen worden afgeschermd voor toegang tot derden of juist worden gedeeld op de bedrijfswebsite.

Professionele videocommunicatie systemen

Nemesys levert videocommunicatie oplossingen voor diverse toepassingen en mogelijkheden.

  • Boardroom en vergaderruimte
  • Desktop en laptop
  • Mobile (smartphone of tablet)
  • Microsoft UC (Unified Communications)