Bedrijfstelefonie 2020 laat je beter ondernemen

Staan er nog telefoons op jouw bureaus? Dan mag je de Nemesys sessie op donderdag 9 april niet missen.

Voor ondernemers: bedrijfstelefonie 2020 laat je beter ondernemen.

Ondernemer Micha Cohen, directeur en eigenaar van Xelion, verzorgt dan samen met ons een interactieve sessie over bedrijfstelefonie. Daarbij wordt het accent gelegd op hoe het Xelion communicatie-platform het best ingezet kan worden om als ondernemer beter te presteren. En passant zal hij ook vertellen hoe zijn organisatie van een start-up is gegroeid naar een bedrijf met vestigingen in verschillende landen en winnaar is geworden van vele prijzen.

Meld je snel aan voor deze unieke bijeenkomst waarin we uitsluitend met ondernemers, onder het genot van een hapje en een drankje, sparren over diverse communicatie vraagstukken.

 

Telefonie anno 20XXelion

Het aantal communicatiekanalen  en communicatieapparatuur is de afgelopen jaren flink toegenomen: telefoon, internet, e-mail, WhatsApp, chat, social media, etc. Hoe ben je 24 uur bereikbaar? Hoe waarborg je dat iedereen op tijd een reactie van je ontvangt?

Nemesys Telecom en Xelion helpen kleine, middelgrote en grote organisaties perfect bereikbaar te zijn en beter te presteren. Krachtig daarbij is dat Xelion een concurrerend licentiemodel heeft waarbij nooit voor opties betaald hoeft te worden en iedere gebruiker zoveel telefoons mag aansluiten als hij wilt. Uiteraard laten wij live wat bijzondere functies zien.

 

Voor wie?

Dit keer speciaal voor de ondernemer. Ben jij ondernemer en wil je met medeondernemers sparren over communicatievraagstukken die jou als ondernemer bezighouden? Dan is deze kennis ‘deel’ sessie een must!

 

Programma 09-04-2020

Vanaf 15:30 uur            Inloop en ontvangst

16.00 uur                Introductie, voorstelronde medeondernemers

16.15 uur                Interactieve presentatie i.c.m. live demo Xelion

17.30 uur                Hapje eten en napraten

19:00 uur                Einde

 

Voorwaarden

Max. 2 ondernemers per organisatie (>25 medewerkers)

Max. 25 deelnemers

 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze kennis ‘deel’ sessie? Geef je dan snel op, het aantal plaatsen is gelimiteerd. Dus wacht niet te lang en meld je vandaag nog aan.

 

Locatie

Deze interactieve kennis ‘deel’ sessie vindt plaats bij de Nemesys Groep in Oud-Beijerland.

Aston Martinlaan 2
3261 NB Oud-Beijerland

I.v.m. de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal 9 april niet doorgaan. We zullen later op zoek gaan naar een nieuwe geschikte datum.

Ja, ik meld me graag aan voor de interactieve sessie bedrijfstelefonie: