Onze oplossingen

voor jouw optimale performance

Alles draait om performance. In jouw bedrijf, maar ook bij onze oplossingen. Want als jouw IT/Security niet presteert, presteer jij ook niet. Met slimme telefonie integraties werken medewerkers efficiënter. 

We make you perform better

Nemesys weet wat jou als ondernemer drijft!

Daardoor kunnen we oplossingen bieden die je écht vooruit helpen.
Zodat jouw IT, telefonie en cybersecurity voor jou werken, in plaats van andersom.

De beste IT

Om topprestaties te leveren

De ruggengraat van jouw onderneming verdient een stevige core. Want zonder stabiele IT-omgeving ben je nergens. Daarom biedt Nemesys oplossingen op maat voor jouw onderneming. Schaalbaar, flexibel en betaalbaar. In de cloud, on-premises of een combinatie daarvan. We houden 24/7 in de gaten of je IT-omgeving nog werkt zoals het hoort en houden we jouw hardware en software in topconditie. Want alleen als de IT-omgeving topprestaties kan leveren, kan jouw onderneming dat ook.

Zakelijke telefonie

Voor ondernemers die willen groeien

Bereikbaar zijn is vanzelfsprekender dan ooit. Met onze telefonieoplossingen zorgen we ervoor dat je geld bespaart op je vaste én mobiele telefoniekosten, dat je op zowel je vaste toestel als je smartphone via hetzelfde nummer bereikbaar bent en dat jouw klanten optimaal geholpen worden door telefonie te koppelen aan je CRM. De ingewikkelde telefooncentrale kan de deur uit: je belt flexibel en schaalbaar via een oplossing in de cloud. Geen gehoor bestaat niet meer. Want wij begrijpen dat het onvergeeflijk is om onbereikbaar te zijn.

Optimale cybersecurity

Weg met risico’s

Echt zorgeloos werken doe je op goed beveiligde software en hardware. Want als cybercriminelen geen kans krijgen, blijven jouw waardevolle bestanden binnen je bedrijf. Nemesys inventariseert voor jouw bedrijf de specifieke bedreigingen en verzorgt de maatregelen om deze risico’s te elimineren. Van de grootste server tot de smartphone van de accountmanager. Ook het trainen van je medewerkers kun je aan ons overlaten. Want cybersecurity is niet alleen een kwestie van techniek, maar vooral ook van bewustwording.