Optimale cybersecurity

Weg met risico’s

Echt zorgeloos werken doe je op goed beveiligde software en hardware. Want als cybercriminelen geen kans krijgen, blijven jouw waardevolle bestanden binnen je bedrijf. Nemesys inventariseert voor jouw bedrijf de specifieke bedreigingen en verzorgt de maatregelen om deze risico’s te elimineren. Van de grootste server tot de smartphone van de accountmanager. Ook het trainen van je medewerkers kun je aan ons overlaten. Want cybersecurity is niet alleen een kwestie van techniek, maar vooral ook van een helder beleid en het creëren van bewustwording.

Wij begrijpen dat jij alle risico's wilt uitsluiten.

Hoe je dat kunt doen, is voor elke organisatie weer anders. Daarom inventariseren onze experts voor jouw bedrijf de specifieke bedreigingen én verzorgen we maatregelen om deze risico’s te elimineren. Van de grootste server tot de smartphone van de accountmanager. Ook het trainen van je medewerkers kun je aan ons overlaten. Want cybersecurity is niet alleen een kwestie van techniek, maar vooral ook van bewustwording.

Security Awareness

Met technische oplossingen als firewalls en antivirussoftware maak je het cybercriminelen best moeilijk. Maar al deze maatregelen ten spijt: medewerkers zijn het primaire doelwit en hierdoor een kwetsbare schakel in de security. Als zij zich niet van de gevaren bewust zijn, loop je groot risico.

Security Software

Ontdek meer

Het beveiligen van een huis of bedrijfspand begint met goed hang- en sluitwerk en een alarmsysteem. Voor de IT-omgeving van organisaties bestaat die beveiliging uit goede security software. Daarmee worden waardevolle gegevens beschermd en blijft de IT-omgeving beschikbaar en stabiel.

Security & Privacy Consultancy

Juist voor organisaties die deze expertise zelf niet in huis hebben, maar toch willen beschikken over de kennis en ervaring van gecertificeerde privacy- en securityprofessionals, bieden wij diverse consultancydiensten aan op maat van jouw organisatie en gebaseerd op jouw behoeften.

NIS2

Wat is de NIS2? Valt jouw organisatie onder de NIS2 wetgeving? En zo ja, welke maatregelen dien je te treffen? Wij hebben het antwoord voor je op deze vragen! Kijk samen met ons in hoeverre jij onder de NIS2 valt en onderneem samen met ons actie.

Cybersecurity Monitoring

Denk je dat je firewall of antivirussoftware je vertrouwelijke gegevens beschermt tegen diefstal of hacks? Helaas moeten we je uit die droom helpen: dat is niet het geval. En dat terwijl met de inwerkingtreding van de AVG wél hogere eisen worden gesteld aan je databeveiliging - en de boetes voor datalekken groot zijn. Voorkomen dat kwaadwillenden je systemen binnenkomen? Maak gebruik van Cybersecurity Monitoring. 

Meer over cybersecurity

WIJ HOUDEN U GRAAG OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE TRENDS, ONTWIKKELINGEN EN INNOVATIES