Zakelijke telefonie Rotterdam Rijnmond

DE TELECOMSPECIALIST VOOR ROTTERDAM RIJNMOND

Een goed werkend telefoniesysteem is de ruggengraat voor de bereikbaarheid van jouw bedrijf in de regio Rotterdam Rijnmond. Alles staat of valt ermee: zonder telefonie kun je immers geen klanten of leveranciers te woord staan, service verlenen of je medewerkers bereiken. Daarom is het belangrijk dat jouw bedrijf of organisatie kan vertrouwen op een telecombeheerder met verstand van zaken. Die 24 uur per dag voor je klaarstaat wanneer alles even niet naar behoren werkt en die je op afstand of op locatie in de regio Rotterdam bijstaat wanneer het nodig is.

BESTAAND OF NIEUW TELECOM SYSTEEM

Is dit voor jou herkenbaar? Kies dan voor Nemesys als telecombeheerder van jouw bedrijf of organisatie in de regio Rotterdam. Of we nu jouw bestaande telefoniesysteem gaan beheren of een geheel nieuw systeem voor jou ontwerpen en implementeren: onze medewerkers zijn ervaren, hooggekwalificeerd en klantgericht. Ze zijn pas tevreden als jij het bent en ze begeleiden jou en je medewerkers bij de overstap naar bijvoorbeeld de cloud. Wanneer je kiest voor Nemesys als telecombeheerder, kun je ervan op aan dat jouw zakelijke telefonie in goede handen is. 

ONZE BELOFTES AAN JOU

Als telecombeheerder gaat Nemesys tot het uiterste. Dat zijn geen loze woorden, maar keiharde beloftes. Wij hebben 6 beloftes geformuleerd waar jij ons aan mag houden. We staan 24/7 voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw telefonie werkt. Je krijgt bij ons kwaliteit tegen een eerlijke prijs en wanneer je ons belt met jouw vraag of probleem, lossen we het voor je op. Afspraak is afspraak. Deze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn. Sommige van hen zelfs al sinds onze oprichting in 1990.

GEEN OMKIJKEN NAAR TELEFONIE

Weten wat Nemesys als telecombeheerder voor jouw bedrijf in de regio Rotterdam Rijnmond kan betekenen? Hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij geen omkijken meer hebt naar je zakelijke telefonie en je kunt doen waar jij goed in bent: je zaak draaiende houden? Neem dan gerust eens contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we graag alles over de mogelijkheden die we jou kunnen bieden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Tot snel!

Dit zijn onze beloftes

NEMESYS levert. Daar kun je van op aan. Gevraagd of ongevraagd hanteren wij deze beloftes voor elk van onze klanten.

 • WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Belofte 1

  WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

  Dag en nacht, omdat problemen niet alleen tussen 9 en 5 voorkomen.

 • BETROUWBARE SPULLEN

  Belofte 2

  BETROUWBARE SPULLEN

  Wij doen alleen zaken met betrouwbare leveranciers met een bewezen staat van dienst.

 • DUIDELIJKE TAAL

  Belofte 3

  DUIDELIJKE TAAL

  Wij verschuilen ons niet achter wollige omschrijvingen en mooie prietpraat. Als iets niet kan zullen we dat ook gewoon zeggen.

 • KENNIS VAN ZAKEN

  Belofte 4

  KENNIS VAN ZAKEN

  Van adviseur tot servicemedewerker, onze mensen weten waar ze het over hebben.

 • DOEN IS GELOVEN

  Belofte 5

  DOEN IS GELOVEN

  We gebruiken de oplossingen die we adviseren ook zelf. Loop gerust eens bij ons naar binnen en ervaar dat.

 • EERLIJKE PRIJZEN

  Belofte 6

  EERLIJKE PRIJZEN

  We maken transparante offertes waarvan we met een goed gevoel iedere euro kunnen verantwoorden.